fbpx
Zespół

Zespół

Poznajcie nasz zespół

 

 

 

Anna Raniecka – właściciel

W 2001 roku przeprowadziła się z Kazachstanu do Polski, ukończyła studia wyższe, uzyskując tytuł magistra z zarządzania i marketingu. Swoją przygodę w gastronomii rozpoczęła w 2013 roku otwierając pierwszą swoją restaurację w Warszawie. Każdą wolną chwilę lubi spędzać z córką.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

artur -Szef kuchni

Na podróż po kulinarnej mapie Japonii zaprasza Państwa Szef Kuchni Artur. Jest kucharzem z doświadczeniem,  zafascynowany kuchnią kraju „kwitnącej wiśni”.  Przez  lata uczył się i szkolił pod okiem Mistrza Świata Sushi. Był zapraszany do pomocy w uruchamianiu najlepszych tego typu restauracji w Polsce. Odważnie promuję tradycyjny japoński styl ze swoimi autorskimi pomysłami.
Zapraszamy i dajemy gwarancję trafnego wyboru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Jankowski – Główny Sushi Master

Sushi master z pasją, pracujący w gastronomii od 11 lat, z czego 10 lat pod okiem Mistrza Świata. Jego pasją oraz hobby są sztuki walki, każdą wolną chwilę spędza trenując MMA.

DANIEL STARK – SUSHI MASTER

Posiada blisko 15 letnie doświadczenie w gastronomii. Imprezy masowe i prowadzenie zmian nie jest mu obce, znajduje dobry kontakt z gośćmi i pracownikami. Chce dalej rozwijać swoie umiejętności kulinarne i zgłębiać kulturę Japonii, W wolnej chwili poświęca się rozwijaniu pasji kulinarnej oraz swoim zainteresowania takimi jak podróże, sport, muzyka, wędkarstwo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YEVHEN ROLIK – SUSHI MASTER

Karierę sushi rozpoczął w 2008 roku i pracował w takich miejscach jak Hyatt Regency Kiev, Buddha-Bar Restaurant Kiev. W 2015 roku przeprowadził się do Warszawy. Pracował w Planet Sushi Warsaw (4 lata). Ukończył kurs w World Sushi Skills Institute, posiada certyfikat AJSA. Doradca ds. Bezpieczeństwa żywności (Rosinter Polska), wrzesień 2018 rGreat Coach Seminar (Bema), kwiecień 2019. ZAINTERESOWANIA: Tenis ziemny, podróże, rozwój osobisty, nauka obcych języków, tworzenie autorskich receptur, udział w zorganizowanych wydarzeniach gastronomicznych.

 

DZIANIS NIACHAYEU – MANAGER

Posiada 8 letnie doświadczenie w gastronomii. W Warszawie pracował między innymi w restauracjach takich jak: Il Patio, Planet Sushi, Sexi Duck, IL Vicoletto, Bacome, na Białorusi pracował w restauracjach: Yoshi, Pizza-Sushi. Zna się na kuchni japońskiej, polskiej, włoskiej.