fbpx
Zespół

Zespół

Poznajcie nasz zespół

Anna Raniecka – właściciel

W 2001 roku przeprowadziła się z Kazachstanu do Polski, ukończyła studia wyższe, uzyskując tytuł magistra z zarządzania i marketingu. Swoją przygodę w gastronomii rozpoczęła w 2013 roku otwierając pierwszą swoją restaurację w Warszawie. Każdą wolną chwilę lubi spędzać z córką.
 

RAFAŁ SNOPKIEWICZ – Szef kuchni

Na podróż po kulinarnej mapie Japonii zaprasza Państwa
Szef Kuchni RAFAŁ SNOPKIEWICZ
Jestem kucharzem z 22 letnim doświadczeniem, od 16 lat zafascynowany
kuchnią kraju „kwitnącej wiśni”.
Przez 11 lat uczyłem się i szkoliłem pod okiem Mistrza Świata Sushi.
Byłem zapraszany do pomocy w uruchamianiu najlepszych tego typu
restauracji w Polsce. Odważnie promuję tradycyjny japoński styl ze swoimi
autorskimi pomysłami.
Zapraszam i daję gwarancję trafnego wyboru.

 

 

Damian Jankowski – Główny Sushi Master

Sushi master z pasją, pracujący w gastronomii od 11 lat, z czego 10 lat pod okiem Mistrza Świata. Jego pasją oraz hobby są sztuki walki, każdą wolną chwilę spędza trenując MMA.

Daniel Starak – Sushi Master

Posiada blisko 15 letnie doświadczenie w gastronomii. Imprezy masowe i prowadzenie zmian nie jest mu obce, znajduje dobry kontakt z gośćmi i pracownikami. Chce dalej rozwijać swoje umiejętności kulinarne i zgłębiać kulturę Japonii. W wolnej chwili poświęca się rozwijaniu pasji kulinarnej oraz swoim zainteresowaniom takimi jak podróże, sport, muzyka, wędkarstwo.

 
 

Yevhen Rolik – Sushi Master

Karierę sushi rozpoczął w 2008 roku i pracował w takich miejscach jak Hyatt Regency Kiev, Buddha-Bar Restaurant Kiev. W 2015 roku przeprowadził się do Warszawy. Pracował w Planet Sushi Warsaw (4 lata). Ukończył kurs w World Sushi Skills Institute, posiada certyfikat AJSA. Doradca ds. Bezpieczeństwa żywności (Rosinter Polska), wrzesień 2018 rGreat Coach Seminar (Bema), kwiecień 2019. ZAINTERESOWANIA: Tenis ziemny, podróże, rozwój osobisty, nauka obcych języków, tworzenie autorskich receptur, udział w zorganizowanych wydarzeniach gastronomicznych.

Dzianis Niachayeu – Manager

Posiada 8 letnie doświadczenie w gastronomii. W Warszawie pracował między innymi w restauracjach takich jak: Il Patio, Planet Sushi, Sexi Duck, IL Vicoletto, Bacome, na Białorusi pracował w restauracjach: Yoshi, Pizza-Sushi. Zna się na kuchni japońskiej, polskiej, włoskiej.

 

 

Kacper Kołba – Kucharz kuchni japońskiej

Posiada 6 letnie doświadczenie w gastronomii, natomiast w kuchni japońskiej od 2 lat. Poszukiwacz przygód oraz dobrego smaku.

Maciek Głowienko – Kucharz kuchni japońskiej

Jego przygoda z kuchnią japońską rozpoczęła się 4 lata temu i nadal stara się poznawać kulturę Japonii. Miał zaszczyt pracować pod okiem Mistrz Świata w sushi dzięki temu odkrył w sobie pasję do gastronomii. W wolnym czasie lubi posłuchać muzyki obejrzeć dobre kino.